Front PageΓενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Στις 7/7 οι εκλογές του Εμπορικού στα Φάρσαλα – Έγινε ο απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.

“Στροφή” σε νέα πρόσωπα θα κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων στις αυριανές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν από τις 1:00 μ.μ. έως 9 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νυν πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γιώργος Πιτσάβας καθώς και άλλα μέλη του Δ.Σ. δεν θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιοι στο νέο Δ.Σ. στηρίζοντας παράλληλα την προσπάθεια νεότερων υποψηφίων.

Χθες πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων στα γραφεία του Συλλόγου.

Η Γενική συνέλευση ξεκίνησε με την παρουσίαση του Διοικητικών απολογισμών 2020 και 2021 από τον Γεν. Γραμματέα κ. Τσούλη Ιωάννη, καθώς και η ενημέρωση για τις εγγραφές και διαγραφές μελών. Συνεχίστηκε ο Οικονομικός απολογισμός των ετών 2020 και 2021 από την ταμία κ. Μπελιώκα Γεωργία.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος κ. Πιτσάβας Γεώργιος ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους, για τις σημαντικές ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν τα δύο χρόνια της πανδημίας σχετικά με το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, το πλανόδιο εμπόριο, τη λαϊκή αγορά Φαρσάλων, ενέργειες για την προώθηση του Χαλβά Φαρσάλων.

Όλα τα παρόντα μέλη του συλλόγου ενέκριναν ομόφωνα τους παραπάνω απολογισμούς.

Τέλος, έγινε η απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. και η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής ενόψει εκλογών της 7 Ιουλίου 2022.

Back to top button