Front PageWeb Radio - Νέα & ΕκπομπέςΤοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

Δημήτρης Γούσιας: Θα είμαι ξανά υποψήφιος στο πλευρό του κ. Εσκίογλου – Προβλέπω νίκη από την πρώτη Κυριακή!

Καλεσμένος στην εκπομπή “Τρεις και ο κούκος” της περασμένης Παρασκευής 16/12 ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Φαρσάλων κ. Δημήτρης Γούσιας.

Ο κ. Γούσιας σε μια κουβέντα διάρκειας δύο ωρών μίλησε εφ όλης της ύλης με τους κ.κ. Δημήτρη Βαρακλιώτη, Νίκο Γούσσιο και Άλκη Σούρλα συντελεστές της εν λόγω εκπομπής.

Μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου στο πλευρό του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου ενώ η εκτίμηση του είναι πως ο κ. Εσκίογλου θα επανεκλεγεί Δήμαρχος και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή.

Ο κ. Γούσιας αναφέρθηκε στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ένας Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Φαρσάλων τον τρόπο επίλυσης τους ενώ τόνισε πως νιώθει ευλογημένος που μπορεί να βοηθά τους συμπολίτες του από μια τόσο καίρια θέση.

Ερωτηθείς για τις σχέσεις μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Φαρσάλων τόνισε πως οι σχέσεις είναι άψογες και όλες οι πλευρές εργάζονται ώστε να επιλύονται τα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν στην Επαρχία Φαρσάλων συνολικότερα.

Ενώ ο κ. Γούσιας ο οποίος δραστηριοποιείται στον αγροτικό κλάδο σε ερώτηση αναφορικά με τον τρόπο που έχουν επιλέξει οι αγρότες να κάνουν γνωστά τα αιτήματα τους μέσω των μπλόκων και των κινητοποιήσεων δήλωσε πως είναι υπέρ των αγώνων όμως πως ίσως θα έπρεπε να βρεθεί ένας διαφορετικός τρόπος διεκδίκησης των δικαίων αιτημάτων που έχουν οι αγρότες.

Back to top button