ΑθλητικάΦάρσαλα

Ανανεώσεις και “εσωτερική” μεταγραφή για τον Αχιλλέα Φαρσάλων!

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές: Σωτήρη Παπακωνσταντίνου, Λευτέρη Αετόπουλο, Κώστα Κουρτεσιώτη, Καντρί Μπρόσκα και Νίκο Τσαπραΐλη.

Επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοίνωσε και “εσωτερική” μεταγραφή καθώς την νέα σεζόν με την φανέλα του Αχιλλέα θα αγωνίζεται  και ο Δημήτρης Γκατζούλης ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα μας την περσινή σεζόν όμως λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ.:

“Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους εξής ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων και την ερχόμενη σεζόν: Σωτήρης Παπακωνσταντίνου, Λευτέρης Αετόπουλος, Κώστας Κουρτεσιώτης, Καντρί Μπρόσκα και Νίκος Τσαπραΐλης.

Επίσης ποδοσφαιριστής της ομάδας μας την νέα σεζόν θα είναι και ο Δημήτρης Γκατζούλης ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα μας την περσινή σεζόν όμως λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι.

Η Διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία, τύχη και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ!”

Back to top button