ΑθλητικάΦάρσαλα

Ανανέωση συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο κ.κ. Καπελιάνη και Παπαδόπουλο – Καπελιάνης: “Όπου σε θέλουν πρέπει να μένεις”

Το πρώτο και βασικό ζήτημα ήταν η ανανεώση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδος κ. Χρήστο Καπελιάνη και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Αποστόλη Παπαδόπουλο κάτι το οποίο οι άνθρωποι της Διοίκησης του Δ.Σ. έθεσαν σε πρώτο πλάνο και το υλοποίησαν άμεσα.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Δ.Σ. εξέφρασαν ομόφωνα την στήριξη τους και την επιθυμία τους για την συνέχιση της συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο το οποίο την περσινή σεζόν κατάφερε να βγάλει τον Αχιλλέα από το αγωνιστικό τέλμα.

Με τον κ. Καπελιάνη στον πάγκο του ο Αχιλλέας Φαρσάλων ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν στην 10η θέση με 29 βαθμούς μετά από 24 αγωνιστικές με τον έμπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει τον Σύλλογο με 2 βαθμούς την 7η αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αχιλλέα Φαρσάλων:

“Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδος κ. Χρήστο Καπελιάνη και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Αποστόλη Παπαδόπουλο.

Η συνεργασία με τους δύο προπονητές ήταν άψογη την περσινή σεζόν και η απόφαση της ανανέωσης είναι κοινή από όλο το Δ.Σ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους με υγεία.

Χρήστος Καπελιάνης: “Όπου σε θέλουν πρέπει να μένεις”

Ο κ. Καπελιάνης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων τόνισε τα εξής:

Αποτελεί τιμή και χαρά για εμένα η πρόταση ανανέωσης με τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Την περσινή σεζόν η πρόταση ήρθε σε ένα σημείο που αγωνιστικά η ομάδα έψαχνε να βρει τις λύσεις σε αρκετά ζητήματα.

Με πολύ δουλειά και με μεγάλη προσήλωση όλοι στο στόχο καταφέραμε να πετύχουμε την ανάταση της ομάδος.

Η συνεργασία τόσο με τον άμεσο συνεργάτη μου τον κ. Αποστόλη Παπαδόπουλο όσο και με την Διοίκηση και όλα τα παιδιά ήταν άψογη και οι βάσεις έχουν ήδη τεθεί.

Πλέον, γνωρίζοντας τις περσινές αδυναμίες, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί συλλογικά στη δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας του ονόματος αλλά και της ιστορίας της.

Ευχαριστώ την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου

Όταν κάπου σε θέλουν και στο δείχνουν έμπρακτα πρέπει να μένεις.”

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και οι ανακοινώσεις και για ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Back to top button