Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Ήττα στο δεύτερο ημίχρονο για την Θύελλα Βασιλί από τον Μαχητή Τερψιθέας

Δεχόμενη όλα τα τέρματα στο δεύτερο μέρος η Θύελλα Βασιλί ηττήθηκε με σκορ 3 – 0 από τον Μαχητή Τερψιθέας στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, το γκολ δεν ήρθε για καμία από τις δύο πλευρές και οι παίκτες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια και την ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων, χωρίς να υπάρχει σκορ.

Στο δεύτερο μέρος τώρα, ο Μαχητής κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Βασίλη Μήτρο στο 63ο λεπτό να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Χατζημπίρου κατάφεραν να αποκτήσουν προβάδισμα ασφαλείας στο ματς.

Και αυτό γιατί ο Κατσαβριάς, με τη συμπλήρωση εβδομήντα λεπτών αγώνα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ιδανικό τελείωμα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν και στο 83′ με τον Μάριο Ζούγκα και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.

Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά, με το 3 – 0 να είναι το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας (Νίκος Χατζημπίρος): Τζήκας, Δάσσιος, Ντόντος, Δρόσσος (55′ Παπαδημητρίου), Τσιώλης (55′ Κατσαβριάς), Μούμος, Ζούγκα Μ., Ζησόπουλος, Τσοπουρίδης (56′ Μήτρος Δ.), Φούντας (60′ Βεργής), Αγγελής Αχ. (60′ Μήτρος Β.).

Θύελλα Βασιλί (Θοδωρής Μπόγκας): Γκατζανάς, Μπόγκας, Τριανταφύλλου Β., Αλεξίου, Τσιάμπας (63′ Τριανταφύλλου Γ.), Μουτκανάς, Μαργαρίτης, Ξυνογαλάς, Γιαχνής, Αρίφι, Ζαγγανάς (72′ Ζαφειρόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Μίχος, Αλεξόπουλος.

Back to top button