Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Νικητής του ντέρμπι ο ΑΟ Ναρθακίου κόντρα στην Θύελλα Βασιλί!

Ο ΑΟ Ναρθακίου κατάφερε σκοράροντας δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει την νίκη με σκορ 2-0 στο τοπικό ντέρμπι με την Θύελλα Βασιλί.

Έτσι οι γαλάζιοι κατάφεραν να φτάσουν τους 35 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 20 αγωνιστικές ενώ η Θύελλα Βασιλί παρέμεινε στους 9 βαθμούς και στην 12η θέση.

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης δεν είχε τίποτα το αξιοσημείωτο πέραν κάποιων μακρινών σουτ από πλευράς Βασιλί με τους Ξυνογαλά και Γιαχνή να απειλούν όμως ο Μαργαρίτης μπλόκαρε με ευκολία.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τους Κυριαζόπουλο και Κατσανάκη όμως δεν βρήκαν στόχο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τσιτσικλής ο οποίος πέρασε ως αλλαγή κατάφερε να βάλει σε θέση οδηγού τον ΑΟ Ναρθακίου όταν στο 48′ εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή στιγμή στο 60′ όταν ο Γιαχνής πάτησε περιοχή όμως η σέντρα του ήταν λίγο ψηλότερη και έτσι ο Ζαγγανάς δεν κατάφερε να την βρει όπως θα ήθελε και ο Μαργαρίτης μπλόκαρε.

Ο ΑΟΝ απείλησε στο 62′ όταν το δυνατό σουτ του Κατσανάκη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 75′ ο Κυριαζόπουλος σούταρε λίγο άουτ. Ενώ στο 80′ ο Αρσενοπόπουλος έκανε την σέντρα ο Χουσενάι την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 85′ όμως ο Χουσενάι έγινε αποδέκτης της μπάλας από την πάσα του Αρσενόπουλου και με ψύχραιμο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης, Πατσιούρας, Γκατζόγιας, Κατσικόπουλος (46′ Τσιτσικλής), Μπανιάς (80′ Κάψος), Βόπης (80′ Βόπης), Χουσενάι, Δημητρόπουλος, Κατσανάκης (65′ Πλίτσης), Αρσενόπουλος, Κυριαζόπουλος.

Θύελλα Βασιλί (Θοδωρής Μπόγκας): Γκατζανάς, Τριανταφύλλου Β., Τριανταφύλλου Α., Τσιάμπας, Μπόγκας (82′ Αρίφι), Αλεξίου, Μουτκανάς (75′ Τριανταφύλλου Γ.), Γιαχνής, Ξυνογαλάς, Μαργαριτόπουλος (82′ Βλαχάκης), Ζαγγανάς.

Τριπλέτα: Διαμαντής Ρουπέλας, Κουτίνα

Back to top button