Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Ανακοίνωση για τη ρύθμιση της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Φαρσάλων

Ανακοίνωση για την ρύθμιση της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Φαρσάλων εξέδωσε ο Δήμος Φαρσάλων.

Αναλυτικά:

Προς:

α) Πωλητές λαϊκής αγοράς του Δήμου

β) Kαταναλωτικό κοινό

Ανακοίνωση για τη ρύθμιση της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Φαρσάλων (Αριθ. πρωτ.: 8980)

Ο Δήμος Φαρσάλων ανακοινώνει ότι σε εφαρμογή της αριθμ. Δ1α/Γ.Π. οικ. 48976/ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄ 3165/31-07-2020) η λαϊκή αγορά της Τρίτης θα λειτουργήσει ως ακολούθως:

α) Με ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών τα τρία (3) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

β) Με υποχρεωτική τη χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών.

 Όλοι οι πωλητές προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού covid 19 στην κοινότητα, υποχρεούνται να εφαρμόζουν αυστηρά τα παραπάνω μέτρα, καθώς να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής, να τοποθετούν σε εμφανές σημείο του πάγκου τους δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό και να τηρούν τον κανονισμό καθαριότητας και ιδιαίτερα με το πέρας της λαϊκής να συγκεντρώνουν το σύνολο των απορριμμάτων σε κλειστές σακούλες ή κουτιά.

Επίσης, συστήνεται στους πολίτες να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας και να αποφεύγουν το συνωστισμό ειδικά στις ώρες αιχμής της λαϊκής αγοράς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου στα τηλέφωνα 24913 50113, 133 ή με μήνυμα στη διεύθυνση  v.balabani@dimosfarsalon.gr.

O Αντιδήμαρχος Φαρσάλων

Σταύρος Κουκουλιός

Back to top button