Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Ανατρεπτικό τρίποντο για τον ΑΟΝ με πρωταγωνιστή τον Κατσανάκη στο ντέρμπι κορυφής!

Ο ΑΟ Ναρθακίου μπορεί να βρέθηκε με δυο τέρματα πίσω στο σκορ κόντρα στον Χείμαρρο Μαρμαρινής όμως με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντίνο Κατσανάκη ο οποίος πέτυχε χατ τρικ έκανε ολική ανατροπή πήρε την νίκη με σκορ 2 – 3 και έδειξε το μέταλλο του πρωταθλητή!

Έτσι το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεόπουλου έφτασε τους 37 βαθμούς σε 14 αγωνιστικές και αύξησε την διαφορά του στο +9 από τους διώκτες του.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξα το σκορ μόλις στο 7′ με γυριστή κεφαλιά του Βόγγολη μετά από σέντρα του Κρητικού.

Τρία λεπτά αργότερα ο Χείμαρρος έφτασε και σε δεύτερο γκολ όταν μετά από ατομική ενέργεια ο Καρπέτης “έσπασε” στον Κρητικό και αυτός με τακουνάκι πέτυχε το 0 – 2.

Ο ΑΟΝ στο πρώτο μέρος είχε ελάχιστες καλές στιγμές, με κορυφαία όταν ο Μπασδάνης “έσπασε” την μπάλα όμως Αγγελόπουλος και Μπιζούλας δεν κατάφεραν να την σπρώξουν στα δίχτυα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ διαφορετικά και πίεσαν από την αρχή.

Αρχικά στο 50′ ο Κατσανάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση νίκησε τον Μπίτρα και πέτυχε το 1 – 2.

Στο 60′ ο Μουτκανάς τροφοδότησε τον Κατσανάκη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 80′ ο Κατσανάκης ολοκλήρωσε το “one man show” με χατ τρικ και την ολική ανατροπή όταν συνδυάστηκε άψογα με Μουτκανά και Βόπη, έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το 3 – 2.

Στο 82′ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη πέναλτι πάνω στον Βόπη, ενώ παράπονα για μη υπόδειξη πέναλτι έχουν και οι φιλοξενούμενοι στο 88′ πάνω στον Καλφούτζο.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης, Λελεντζής, Μακρής, Μπανιάς, Φλώρος (37′ Πλίτσης), Πατσιούρας, Αγγελόπουλος, Κατσανάκης (90+1′ Καρατόλιας), Μπιζούλας (46′ Μουτκανάς), Μπασδάνης, Βόπης.

Χείμαρρος Μαρμάρινης (Γιάννης Μπουρνάκας – Αντώνης Μπούρας): Μπίτρας, Τεκέδης, Νάστος, Καραμάνης, Καραπαρίσης (86′ Γκέκας), Καλφούτζος, Δημάκης (86′ Γάλλος), Βόγγολης (58′ Αποστολάρας), Κρητικός, Καρπέτης, (86′ Κακαλούλης), Ζαφειρίου.

Back to top button