Front PageΑθλητικάΓενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Έτρεξαν τον Μαραθώνιο της Αθήνας…από τα Φάρσαλα!

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο έτρεξαν φέτος τον Μαραθώνιο τρεις Φαρσαλινοί δρομείς του “Running Team Farsala”, οι Μαργαρίτης Θοδωρής, Σωτήρης Ρίζος και Θανάσης Γιαννούλης, λαμβάνοντας μέρος και τρέχοντας στον Athens Marathon Virtual Edition, τον 1ο εικονικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά από τα Φάρσαλα.

Συγκεκριμένα, κινήθηκαν από την οδός Βόλου, αριστερά στην διασταύρωση για Ρευματιά, από Ρευματιά προς  Βαμβακού και Ζωοδόχου Πηγή, Κρήνη, Ευύδριο, Ανωχώρι, Κατωχώρι και αριστερά προς Φάρσαλα συμπληρώνοντας ουσιαστικά τα 42,195, όση δηλαδή απόσταση περιλαμβάνει ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας.

Μακάρι του χρόνου να πάνε καλά τα πράγματα, να έχουμε δυναμική Φαρσαλινή συμμετοχή στον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Τι είναι ένας Virtual Aγώνας (Virtual Run);

Virtual είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί κάποιος να τρέξει την απόσταση που θα δηλώσει κατά την εγγραφή του (Μαραθώνιο 42χλμ, 10χλμ ή 5χλμ) σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο (πχ. διάδρομο), μόνος ή μαζί με φίλους, οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας αυτός. Πρόκειται για μια προσωπική πραγματική προσπάθεια, και παράλληλη συμμετοχή σε έναν αγώνα, χωρίς τη φυσική παρουσία αλλά με τη συμμετοχή και άλλων, που και αυτοί τρέχουν την ίδια απόσταση, αλλά πιθανώς σε μία άλλη μέρα και σε μία διαφορετική διαδρομή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ολοκληρώσουν την επιθυμητή απόστασή με μεγάλη ευελιξία, και αφού οι ίδιοι υποβάλλουν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας (περιγράφεται παρακάτω) τον χρόνο της επίδοσής τους, λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής, το μετάλλιο και το επίσημο t-shirt του αγώνα.

Back to top button