Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Ακόμη μια επιτυχημένη αιμοδοσία από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Φαρσάλων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τακτική εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 4 Ιουνίου από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων, στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.

Οι διοργανωτές της Αιμοδοσίας τηρώντας όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης από τον Covid – 19 (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις και αναμονή των εθελοντών αιμοδοτών στον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο του Κ.Υ.).

Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την περασμένη αιμοδοσία που διεξήχθη στην Πλατεία Δημαρχείου οι αιμοδότες την «αγκάλιασαν» για ακόμη μια φορά καθώς συγκεντρώθηκαν 43 μονάδες αίματος προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες σε αίμα που αντιμετωπίζει η αιμοδοσία του Γ.Ν. Λάρισας.

Το Δ.Σ. του Αιμοδοτικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά όλους τους αιμοδότες της Επαρχίας Φαρσάλων τόσο αυτούς που προσήλθαν και έδωσαν αίμα όσο και αυτούς που δεν μπόρεσαν να προσέλθουν στην τελευταία αιμοδοσία.

Τους βετεράνους αιμοδότες με ομάδα αίματος 0 – Αρνητικό, για την οποία ομάδα η ανάγκη ήταν απολύτως επείγουσα και αναγκαία καθώς και όλους τους νεαρούς και τις νεαρές που αιμοδότησαν για πρώτη φορά.

Τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες του Κ.Υ. Φαρσάλων και το προσωπικό του Γ.Ν. Λάρισας για την άψογη συνεργασία και την Διεύθυνση του Κ.Υ. Φαρσάλων για την πολύχρονη, αγαστή συνεργασία με τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων.

Επίσης την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών για την προσφορά του υγειονομικού υλικού καθώς και τον επιχειρηματία κ. Γιώργο Νταραγιάννη για την προσφορά τραπεζοκαθισμάτων για ακόμη μια φορά αφιλοκερδώς.

Πηγή:Πρώτος Τύπος – Έντυπη Έκδοση

Back to top button