Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Αγαπητέ Φαρσαλινέ ευσυνείδητε πολίτη σου έχω άσχημα νέα…

Αγαπητέ Φαρσαλινέ ευσυνείδητε πολίτη σου έχω άσχημα νέα.

Τι και αν τα μέτρα για την πρόληψη και την προστασία μας από την λαίλαπα του ιού αυξάνονται, τι και αν όλη η χώρα σχεδόν είναι σε καραντίνα, τι και αν το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς κατέβασε “ρολά”, τι και αν οι ειδικοί ουρλιάζουν “Μείνετε Σπίτι” και ο εξαίρετος κ. Σωτήρης Τσιόδρας καθημερινά μας δίνει συμβουλές και μας ενημερώνει για αυτά που ζούμε και αυτά που έρχονται.

Κάποιοι συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης και να προχωράνε με το “έλα μωρέ δεν βαριέσαι” και το “δεν είναι τίποτα”.

Το πρωί το “σουλάτσο” και το “μασλάτι” στην πλατεία κατά βάση έχει ηλικίες 55+ και δεν μιλάω για αυτούς που κάνουν τα ψώνια τους και καλύπτουν τις ανάγκες τους (μακριά από εδω το τσουβάλιασμα), ενώ το απογευματάκι Περιφερειακός και Πολιτιστικό θυμίζουν καλοκαιρινούς μήνες, με κόσμο να βγαίνει βόλτα για να πιει καφέ!!! σαν να μην συμβαίνει τίποτα (δεν αναφέρομαι στους ανθρώπους που βγαίνουν για περίπατο ή αθλητικές δραστηριότητες).

Για αυτό φίλε Φαρσαλινέ που είσαι στο σπίτι, ακολουθείς όσο περισσότερο μπορείς κανόνες και οδηγίες και περιμένεις να περάσει η μπόρα για να συνεχίσεις μαζεύοντας τα κομμάτια (σ.σ. όποια και αν είναι αυτά) την ζωή σου, σου έχω άσχημα νέα…

Άλκης Σούρλας

Back to top button