Αθλητικά.Φάρσαλα

Ήττα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων στον φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας (pics)

Την ήττα με σκορ 0 – 3 γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων από την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας η οποία την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι κιτρινόμαυροι με νέο τεχνικό, τον Κώστα Νεμπεγλέρα προσπάθησαν να σταθούν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται δυο κατηγορίες ψηλότερα και είχαν τις δικές τους καλές στιγμές.

Από την άλλη ο Ηρακλή Λάρισας έδειξε ότι είναι μια ομάδα με πολλά  «τρεξίματα» και παραγωγή φάσεων και έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο.

Το 0-1 σημείωσε ο  Συρεγγέλας στο 10’ με πλασέ από κοντά, ύστερα από σέντρα του Γκουγκούδη από αριστερά.

Το 0-2 ήρθε λίγο αργότερα όταν Τασιούλης έδωσε ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Λεσάι που με ιδανικό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Σταυράκη για να σκοράρει.

Στο 31’ ο Τασιούλης είχε δοκάρι και το τελικό 0-3 σημειώθηκε στο 62’ με κεφαλιά του Συρεγγέλα, από σέντρα του Λεσάι.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους: Καψάλη Μ. (6’), Τασιούλη (8’), Γκαλίτσιο (18’), Συρεγγέλα (33’) και Ζαφειρίου (37’).

Από την άλλη ο Αχιλλέας στο πρώτο μέρος είχε τις δικές του καλές στιγμές με κορυφαία του Μακρή στο 20′ όταν ο Μακρής “έσκαψε” πάνω από τον Παπαγιάννη όμως η άμυνα του Ηρακλή έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Ενώ ο ίδιος παίκτης στο 35′ είχε ακόμη μια καλή στιγμή ενώ και ο Λάϊος απείλησε στο 37′.

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες έριξαν ρυθμό και οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δυο εστίες.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Κούλπας, Λάϊος, Καραμπούζης, Δημολιός, Καραλούλης, Σάρα, Μπλατσέρης, Παπακωνσταντίνου, Μακρής, Κερμελίδης.

Έπαιξαν και οι: Τλούπας, Γκαραλιάκος, Νικολακούλης, Γκόλτσιος, Μπρόσκα, Πασιάς.

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Καψάλης Μ., Καψάλης Σ., Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Μπάμης, Λεσάι, Ζαφειρίου, Συρεγγέλας.

Έπαιξαν και οι: Στεργιούλης, Παυλίδης, Νταφόπουλος, Αγγελούλης, Γαργάλας, Κουτζαηλίας Κ., Μάντικας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Νίκζας, Δεδικούσης.

Back to top button