ΑθλητικάΦάρσαλα

Ήττα για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς στο ντεμπούτο του Δημήτρη Βλάχου

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς στο ντεμπούτο του Δημήτρη Βλάχου στον πάγκο του ηττήθηκε με σκορ 4 – 1 από την ΑΕ Κιλελέρ και έτσι παρέμεινε στους 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση.

Overwin: Το επόμενο… μήπως να το παίξεις!

Το συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου επέβαλλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό του και πήρε σοβαρό προβάδισμα στο σκορ με 2-0 με δράστες τους Ντιντή (31΄) και Τζέκα (45΄).

Και στην επανάληψη οι «κίτρινοι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα με τους Τζέκα (47΄) και Ζάχο (66΄).
Από τη μεριά τους οι παίκτες του Δημήτρη Βλάχου στον ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, κατέβαλλαν φιλότιμες προσπάθειες, σημειώνοντας το γκολ της τιμής στο 85΄με τον Χατζή.

Οι Συνθέσεις

ΑΕ Κιλελέρ (Α. Τσιβόπουλος): Καρακυρίτσης, Γαρουφαλιάς (46΄Κίτσιος Δ.), Ζιόμπουρας (60΄Κίτσιος Π.), Τσακίρης (68΄Κωστόπουλος), Καρακάνος (60΄Ζάχος), Ντιντής, Αργύρης, Κορδαλής, Τζέκας Χ. (68΄ Φαρμάκας), Παπαχρήστος, Κουβελάς.

Ολυμπιακός Αμπελιάς(Δ. Βλάχος): Κιλιργιώτης, Χάμος, Κοτρώτσιος Θ., Αντωνίου, Νικολακούλης, Κοτρώτσιος Χρ., Γκαραβέλης (60΄ Βασιλειάδης), Χατζής, Χριστοδούλου (65΄ Πλίτσης), Τσαπατώρης, Καρατζούκος.

Back to top button