ΑθλητικάΦάρσαλα

Ήττα για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων

Την ήττα με σκορ 5 – 0 γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων από την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο στον 3ο όμιλο της Β ΕΠΣΝΛ Πελασγιώτιδα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Έτσι οι Χαλκιάδες παρέμειναν στους 29 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κουσιώρας ο οποίος σημείωσε 4 από τα 5 τέρματα της ομάδος του.

Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη με τις δυο ομάδες να έχουν τις δικές τους στιγμές και την Πελασγιώτιδα να ανοίγει το σκορ στο 20′ με σκόρερ τον Κουσιώρα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα τέρματα ακόμη όταν αρχικά στο 52′ ο Κουσιώρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 2 – 0, ενώ στο 61′ ο Τσαντούλης πέτυχε το 3 – 0.

Στο 75′ ο Κουσιώρας πέτυχε το 4 – 0 και παράλληλα σημείωσε χατ τρικ ενώ στο 85′ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 5 – 0 και το 4ο προσωπικό του τέρμα.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος (55′ Χαρισούλης), Σελήνης, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Κουτσουκέρας, Παληγιάννης (70′ Μαλησιώβας), Γκατζόγιας, Θεοχαρούλης, Τασιόπουλος, Πέτσας, Αργυρακούλης.

Back to top button