Front PageΤοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

Οριστική η απόφαση της Μαρίας Ίφου να διεκδικήσει τον Δήμο Φαρσάλων

«Κλείδωσε» και επίσημα την υποψηφιότητα της ως Δήμαρχος Φαρσάλων η κ. Μαρία Ίφου επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημοτική Αναγέννηση».

Η κ. Ίφου με συνεχή παρουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2002 έως και σήμερα έχει αποδείξει με την πορεία και την μέχρι τώρα παρουσία της πως βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των συνδημοτών της.

Έχει θητεύσει ως Δήμαρχος Φαρσάλων την τετραετία από το 2006 έως το 2010 (σ.σ. η τελευταία τετραετία πριν τον Νόμο Καλλικράτη και την ένωση όλων των Δήμων της Επαρχίας Φαρσάλων).

Πέραν της θητείας της ως Δήμαρχος Φαρσάλων έχει θητεύσει επί σειρά ετών ως επικεφαλής της παράταξης της και με συνεχή παρουσία, προτάσεις και γόνιμη αντιπολίτευση τιμώντας τους ψηφοφόρους της.

Το προφίλ του συνδυασμού σε ακόμη μια εκλογική διαδικασία παραμένει σταθερό στις αξίες και την φιλοσοφία του μην έχοντας κομματικά κριτήρια και δεδομένα με κύριο στόχο την ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση και με ανθρώπους ικανούς να υποστηρίξουν το συγκεκριμένο πλαίσιο με τους πολίτες της Επαρχίας Φαρσάλων πάντα σε κύριο πλάνο.

Αναλυτικά η δήλωση υποψηφιότητας της κ. Μαρίας Ίφου εν όψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου:

«Με αίσθημα αυξημένης ευθύνης και όραμα για τον Τόπο μας, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Δήμαρχος Φαρσάλων στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Απευθύνομαι σε όλους τους Συνδημότες και Συνδημότισσες μου έχοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη στην κρίση τους, ώστε να επιλέξουν την Δημοτική Αρχή που τους ΑΞΙΖΕΙ.

Μια Δημοτική Αρχή με ΚΥΡΟΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΦΩΝΗ & ΑΠΟΔΟΧΗ, που να μάχεται να αγωνίζεται και να διεκδικεί και όχι να σέρνεται άφωνη, άβουλη και αδρανής.

Η νίκη του ψηφοδελτίου μας, θα είναι νίκη όλων των Φαρσαλινών για αυτό απευθύνω αγωνιστικό προσκλητήριο σε όλους τους συνδημότες μας, πέρα από ιδεολογίες και κομματικές προτιμήσεις να συσπειρωθούν και να στηρίξουν το Ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο μας με γνώμονα το συμφέρον και το καλό του τόπου μας.»

Με σεβασμό και εκτίμηση – Μαρία Ίφου.

Back to top button