ΑθλητικάΦάρσαλα

“Έσπασε” ρεκόρ το “Milko 3×3” στα Φάρσαλα!!!

Με μεγάλη συμμετοχή και πάρα πολλά νέα παιδιά διεξήχθη για δεύτερη σερί χρονιά στα Φάρσαλα το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου  το τουρνουά μπάσκετ «MILKO τουρνουά 3Χ3»

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ) και ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων (ΓΣΦ) συνδιοργάνωσαν το εν λόγω τουρνουά  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια 8 έως 18 ετών, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).

Συνολικά 416 παιδιά (304 αγόρια και 112 κορίτσια) πήραν μέρος στο τουρνουά. Νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Δημοσθένης Γκανίδης και σε αυτόν των τριών πόντων ο Δημήτρης Κατμέρος.

Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Φαρσάλων κος Άρης Καραχάλιος, ο Αντιδήμαρχος κος Απόστολος Κυριαζής, ο Πρόεδρος του Ο.ΠΑ.Κ.ΠΑ. κος Κώστας Δέρλος, η πρόεδρος του Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta κα Έρη Σιώμου  και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Όλα τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους και ευχαριστήθηκαν το μπάσκετ και τον αθλητισμό καθώς ούτε τα… τερτίππια του καιρού σταμάτησαν τους μικρούς αθλητές.

Το τουρνουά λόγω των καιρικών συνθηκών διεξήχθη στην Κλειστή Λαική αγορά των Φαρσάλων και η συμμετοχή του ήταν μεγάλυτερη από την πρώτη χρόνια.

Όλα τα παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Back to top button