Φάρσαλα

Έριξε τίτλους τέλους στην προπονητική ο Κώστας Ρόφαλης

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Προφίλ του στα Κοινωνικά Δίκτυα ο Κώστας Ρόφαλης ανακοίνωσε την απόφαση του να σταματήσει από την προπονητική μετά από 12 συναπτά έτη στα οποία κάθισε σε πολλούς πάγκους τόσο σε επίπεδο αντρικών πρωταθλημάτων, όσο και Ακαδημιών.

Με θητεία σε πάγκους ομάδων όπως η Αναγέννηση Φαρσάλων, η Ζωοδόχος Πηγή, ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, ο ΑΟ Ναρθακίου, ο Άρης Διλόφου, η Δόξα Υπέρειας, η Θύελλα Βασιλί κ.α., δίνοντας πάντα τον καλύτερο του εαυτό και… λίγο παραπάνω έχοντας καταγράψει σημαντικές πορείες και μικρά ποδοσφαιρικά… θαύματα.

Σε Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Αναγέννησης Φαρσάλων, του Άρη Διλόφου κ.α. με συνεργασίες και καινοτομίες στον τομέα των Ακαδημιών και πάντα με αγάπη για τα μικρά παιδιά, με διάθεση για προσφορά και με μεγάλη υπομονή.

Εμείς του ευχόμαστε να είναι υγιής και η απόφαση αυτή να είναι παροδική καθώς το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Επαρχίας μας έχει ανάγκη από χαρακτήρες και προσωπικότητες σαν αυτόν.

Άλκης Σούρλας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κώστα Ρόφαλη:

Έφτασε η ώρα του αποχωρισμού.

Μια διαδρομή έφτασε στο τέλος της μια διαδρομή που άρχισε το καλοκαίρι του 2010.

Δεν ήταν τόσο εύκολη απόφαση αλλά καταστάσεις και πράγματα με έκαναν πλέον να μην μπορώ να προσφέρω από την θέση μου και να νιώθω άσχημα προς τις διοικήσεις των ομάδων, τους αθλητές και γενικά προς το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Ήταν μια διαδρομή όχι και τόσο εύκολη όπως γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με πολλές στεναχώριες, άγχος, ήττες,τσακωμούς και αλλά πολλά.

Αλλά είχε και πολλά καλά και το καλύτερο ότι έκανα γνωριμίες φιλίες τις οποίες θα κρατήσω για μια ζωή.

Το ποδόσφαιρο μου έμαθε πολλά και για εμένα είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό άθλημα.

Για να μην σας κουράζω και γιατί δεν είμαι καθόλου καλός σε αυτά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις που με εμπιστεύτηκαν, όλους τους αθλητές και με αυτούς που συνεργάστηκα και με όσους βρεθήκαμε σαν αντίπαλοι, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους διαιτητές, σε όλους τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, τους ανθρώπους της ενημέρωσης που είναι ήρωες και θέλουν μεγαλύτερο σεβασμό, τους γιατρούς, τους παρατηρητές και γενικά όλο τον φίλαθλο κόσμο που ακολουθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (θα μπορούσα να αναφέρω πολλά ονόματα αλλά είναι παρά πολλά).

Επίσης ζητάω και ένα μεγάλο από καρδιάς συγγνώμη για όσους μπορεί να αδίκησα να απογοήτευσα και με όσους μπορεί να έχει δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση μέσα από όλη αυτή την διαδρομή!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλω στον ΚΟΟΥΤΣ της καρδιά μου τον πατέρα μου που με πήρε δίπλα του και μου έδωσε από την αρχή τις σωστές κατευθύνσεις που πρέπει να έχω και πάντα μου έλεγε να σέβομαι το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Προσπάθησε πολύ να μου αλλάξει γνώμη αλλά αυτή την φορά του χάλασα το χατήρι!

Θέλω, όμως, να ξέρετε ότι… Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, αποχωρώ από την προπονητική, αλλά δεν θα σταματήσω να είμαι μαζί σας και δίπλα σας.

Το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ για μένα είναι η ζωή μου…

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα ⚽⚽️

Back to top button