Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Έβδομη θεματική ενότητα των σεμιναρίων επιμόρφωσης στην Ψυχολογία και στη Συμβουλευτική

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Απριλίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φαρσάλων η έβδομη  θεματική ενότητα του δωρεάν επιμορφωτικού προγράμματος στην Ψυχολογία, στη Συμβουλευτική και στην Προπονητική Ζωής που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Φαρσάλων και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Το πρόγραμμα που υλοποιείται ταυτόχρονα σε 55 πόλεις –   είναι η μεγαλύτερη δωρεάν επιμόρφωση στην Ελλάδα – γίνεται στο πλαίσιο των Επαγγελματικών Προγραμμάτων Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής και απευθύνεται στο ευρύ κοινό ως κοινωνική-επιμορφωτική δράση.

Την έβδομη πεντάωρη θεματική ενότητα με θέμα: «Εισαγωγή στο NLP – Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό» εισηγήθηκε η Βασιλική Ματιάκη, Ειδική Παιδαγωγός – Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων – Επιστημονική Συνεργάτις του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής και Υπ. Δρ. της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.

Στα Φάρσαλα παρακολουθούν το πρόγραμμα επιμόρφωσης περισσότεροι από 170 πολίτες. Το πρόγραμμα  πραγματοποιείται σε εννέα πεντάωρες συναντήσεις από διδάσκοντες, που συνδυάζουν αρμονικά την επιστημονικότητα με την εμπειρία, το θεωρητικό με την πρακτική συμπεριφορά, το κλασικό με τις εναλλακτικές προσεγγίσεις, τη συγχρονικότητα με τις διαχρονικές ερμηνείες, τη διεπιστημονικότητα με την εξειδίκευση, τα ερευνητικά πορίσματα με τις παραδοσιακές πεποιθήσεις. Τα μαθήματα  υλοποιούνται μια φορά τον μήνα, ημέρα Σάββατο και ώρες 16.00-21.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φαρσάλων. Τα επόμενα μαθήματα θα γίνουν στις παρακάτω ημερομηνίες: 18 Μαΐου και 8 Ιουνίου. Υπεύθυνος συντονιστής του προγράμματος για το Δήμο Φαρσάλων: Κώστας Δερλός, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ.

Back to top button