Φάρσαλα

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Αχίλλειο

Την Κυριακή 15/12 το απόγευμα φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία του χωρίου.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Αχίλλειο Φαρσάλων, η οποία διοργανώθηκε από τη Τοπική Κοινότητα Αχιλλείου και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του δήμου Φαρσάλων.

Το δένδρο άναψε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιώργος Πελεκάνος, παρουσία των αντιδημάρχων κ. κ. Σοφίας Χατζηπλή και Νίκου Γκατζόγια, καθώς και του προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστου Μπασαγιάννη.

Καθοριστική στην επιτυχία της εκδήλωσης ήταν η συνδρομή του Συλλόγου Γυναικών Αχιλλείου «Η Θέτιδα», ενώ χαιρετισμό απηύθυναν εκπροσωπώντας το δήμαρχο Φαρσάλων η κ. Χατζηπλή, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μπασαγιάννης, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Πελεκάνος και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αχιλλείου κ. Ιακωβάκη.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου και μικρών παιδιών.

Στο τέλος την εκδήλωσης υπήρξε και μια μικρή δεξίωση στο καφενείο του χωρίου όπου μοιράστηκαν δώρα συμβολικά στα παιδιά.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αχιλλείου κ. Γιώργος Πελεκάνος και ο Σύλλογος “Θέτιδα” ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Φαρσάλων και τον ΟΠΑΚΠΑ για την άριστη συνεργασία στην εκδήλωση.

Back to top button